Arbeidsrecht bij Goltstein Advocaten

Mr. L. (Lucienne) N. Hermans

Een nieuw gezicht bij Goltstein en Ruyters advocaten!

Na zo’n 8 jaar als advocaat in Sittard te hebben gewerkt, ben ik per 1 januari 2019 als zelfstandig werkend advocaat verbonden aan het gerenommeerde kantoor van Goltstein en Ruyters advocaten in Kerkrade. In het centrum van Kerkrade oefen ik mijn advocatenpraktijk uit, in een prettige en open interne samenwerking.

Als zelfstandig ondernemer ben ik graag de advocaat die zowel de particulier als de ondernemer bijstaat in hun juridische geschillen. Ik word regelmatig ingeschakeld bij arbeidsrechtelijke kwesties. Het arbeidsrecht is een complex rechtsgebied met grote belangen voor zowel de werkgever als de werknemer.

Het arbeidsrecht is ook voortdurend in beweging en heft raakvlakken met wet-en regelgeving in geval van ziekte en arbeidsongeschiktheid.  In de praktijk kom ik regelmatig tegen dat zowel de werkgever als de werknemer niet goed op de hoogte zijn van de rechten en plichten die voortkomen uit hun arbeidsrelatie. Ik kan hierbij van dienst zijn om duidelijkheid te scheppen over elkaars belangen en (verdere) schade voor allebei voorkomen.

Denk hierbij aan:

– een arbeidsgeschil over de uitvoering van de werkzaamheden,

– re-integratie bij ziekte van een werknemer,

– beëindiging van het dienstverband en transitievergoeding.

Voorkom verrassingen achteraf en informeer tijdig naar de mogelijkheden.

Ik voer mijn advocatenpraktijk uit op een gedreven en sociaal betrokken manier. Het is en blijft immers mensenwerk!

Wil je kennismaken of heb je vragen over arbeidsrecht bel 045 5457130 of mail ggr@advocatenkerkrade.nl