Goltstein Advocaten heeft ruimte voor een extra advocaat

Goltstein Advocaten, een kantoor met drie advocaten in het centrum van Kerkrade, heeft een vacature voor een zelfstandig werkend advocaat. Hij of zij is deskundig op de terreinen van het strafrecht, het vastgoedrecht, het letselschaderecht en/of het erfrecht. Vanuit Parkstad Limburg, een samenwerkingsverband met meer dan een kwart miljoen inwoners, kan door de nieuwe advocaat een groot cliëntenpotentieel worden bereikt. Kostendelerschap zal de basis vormen voor de samenwerking.

Over Goltstein Advocaten
Al meer dan 40 jaar bedient Goltstein Advocaten cliënten op het gebied van het personen- en familierecht, het socialezekerheidsrecht, het arbeidsrecht en met uitgebreide ervaring in het strafrecht. Bovenal is Goltstein Advocaten een algemene rechtspraktijk met advocaten die een reële blik hebben op haalbaarheid, mogelijkheden en oplossingen, waarbij ook mediation kan worden aangewend.

Interesse?
Hebben wij uw interesse gewekt om bij te dragen aan onze bloeiende praktijk? Neemt u dan vrijblijvend contact op voor meer informatie en een oriënterend gesprek. Dat kan via 045-5457130 of info@advocatenkerkrade.nl.