Voordat ik in aanraking kwam met de juridische wereld, heb ik een eigen onderneming in de bouw gehad. Halverwege 2010 heb ik het roer omgegooid. Ik begon mijn studie aan de Universiteit van Maastricht. Eind 2014 ben ik afgestudeerd in Nederlands Recht met een master in straf – en strafprocesrecht.

Ook op het civiele rechtsgebied is ruimschoots kennis aanwezig, door diverse stages bij advocatenkantoren in Limburg en Amsterdam en mijn werkervaring bij een gerenommeerd kantoor te Maastricht heb ik intussen veel kennis opgedaan. Tijdens mijn studie heb ik vrijwilligerswerk gedaan bij Slachtofferhulp Nederland. Ook spreek ik vloeiend Duits en Frans.

Als advocaat laat ik het er niet bij zitten!

Sinds 2016 advocaat en sinds oktober 2019 verbonden aan Goltstein & Ruyters Advocaten.

KvK 75934787 Mohr Advocaat

Mr. Mohr beheert geen derdengelden

E-mail: mohr@advocatenkerkrade.nl

Aandachtsgebieden van Mevr. mr. C. Mohr

  • Strafrecht in de breedste zin des woords
  • Jeugdstrafrecht
  • Vastgoedrecht (bouwrecht, vergunningen etc.)
  • Erfrecht
  • Algemene rechtspraktijk

Mr. Mohr staat ingeschreven in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied. In het geval van mr. Mohr betreft het hoofdrechtsgebied Strafrecht met als subrechtsgebied Jeugdstrafrecht. Daarnaast staat zij ingeschreven op de hoofdrechtsgebieden Erfrecht en Vastgoedrecht. 

03-x

Stel uw vraag